Hvem er vi

Lejauto.nu er stærk på udlejning af varevogne, specielbiler, kølebiler, liftbiler, alukassebiler, minibusser og selvfølgelig almindelige varevogne og materiel udlejning. Vi et stort udvalg saxlifte, bomlifte, trailerlifte, glaslifte, minigravere i forskellige vægtklasser, vi har motorbøre, plade vibratorer, materialehejs, trailere og meget mere.

Websitets brug af cookies

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder. Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling) + Facebook pixels
2.6 Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Lejauto.nu
Bødkervej 14 · 4300 Holbæk
Mail: info@lejauto.nu
Telefon 31 10 85 85
CVR-nr 37217999

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling) + Facebook

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Websitet bruger Facebook pixel sporing.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncenetværk

Websitet anvender ingen annoncenetværk.

3. Personoplysninger:

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos lejauto.nu, skal du rette henvendelse på info@lejauto.nu eller telefon 31 10 85 85. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Lejauto.nu bruger cookies for at kunne give dig den absolute bedste oplevelse Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der står beskrevet i vores cookiepolitik.  Tillad udvalgte